Litt retro, men garantert like godt i dag som på 70-tallet!Vi tar hva vi har, og gjør det beste ut av det – eller vi sørger for å ha litt ekstra når vi venter besøk. |
Camembert med hakket purre og rå eggeplomme. |
Sardiner i stim. |
Eggerøre med hakket gressløk. |
Røket ål med gressløk eller finklippet dill. |
Reale smørbrød uten for mye pynt. Vi sparer på salatblad og majones.Kjellerkaldt øl smaker godt til alle disse. |
|
Normannaost med reddikskiver. |
Hakket hardkokt egg med løkringer. |
|
Dette er bare noen eksempler for å støtte hukommelsen.Sett i gang selv og bruk fantasien. |
Bacon og egg. Også kalt patentsmørbrød uten at vi vet hva patentet kan være. |
Sursild med løkringer. Gammel og god kjenning. |
Egg og ansjos. |
|
Fra boka: Lorck Eidem (1909-1992) var forfatter, journalist, tegner og ølorientert amatørkokk.
|