Småretter:Omeletter og salater, pizza og pasta: Pils, lett ale, lyst hveteøl. |
|
Skalldyr:Sjømat som reker, krabber og blåskjell: Frisk pils, hveteøl, lys ale. |
|
Rosa fisk:Laks og ørret: Mørk lager (Bayer), Blonde og hveteøl. |
|
Hvit fisk:Hvit fisk og magre retter: Lyst hveteøl, frisk pils, lys ale. |
|
Sushi og kamskjell:Lett pils, hveteøl med lav bitterhet og lett syrlighet. |
|
Lyst kjøtt:Lyst kjøtt og kylling: Fyldig pils, mørk lager (Bayer), aromatisk Blonde. |
|
Rødt kjøtt:Rødt kjøtt, and og vilt: Fyldig mørk lager (Bayer), smaksrik ale. |
|
Spicy:Sterkt krydrede retter: Pils / fatøl, hveteøl, Bayer, Pale ale. |
|
Oster:Milde oster: Mørk lager (Bayer). |
|
Desserter:Desserter med vanilje, karamell og sjokolade: |
|
Frukt:Lyst hveteøl. |
Kilde: www.drikkeglede.no