Skjenkepris til Sarpen

Gambrinus, Borgølets venners skjenkepris for 2014 er tildelt Kaffeforretningen Sarpen, ved daglig leder Nikos Karagiannis og medeier Per Jørgen Østby.

Etablissementet ble åpnet i 2014 i St. Marie gate 84 i Sarpsborg sentrum. Den ølglade trioen i Skjenkepatruljen, Tormod Magelssen, Lars Hugo Berg og Lars Gamlesannebegrunner valget av «Sarpen» slik:

«Maken til atmosfære, service, godt utvalg og godt øl enn det Kaffeforretningen Sarpen kunne vise til, har vi sjelden vært ute for. Vi følte det faktisk som om vi var hjemme hos noen privat. Legger vi til at «Sarpen» kan tilby et bredt utvalg av spesialøl, at kvaliteten på Borg-pilsen vi fikk servert var ypperlig, og at halvliteren bare kostet 69 kroner, er det kanskje ikke så rart at vi er begeistret.».

Og selve prikken over i-en ble oppdaget da patruljens medlemmer etter hvert fikk behov for å lette på trykket. De skriver: «Her var det et stort toalett, med lekker innredning. Og det varmet jo et og annet særpehjerte at dassen var utstyrt med bilder fra «den andre byen!».

På bildet står den stolte prisvinneren Nikos Karagiannis foran Skjenkepatruljen, fra venstre: Tormod Magelssen, Lars Gamlesanne og Lars Hugo Berg. (Foto: Vetle Granath Magelssen)

Les mer om Skjenkeprisen her

Del denne siden

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn